Blogging blir det nok ikke...

Hei, dårligenyheter! Jeg har fått hjernerystelse og derfor blir det ikke så mye pc' på meg og ikke blogging, hvertfall ikke i morgen ellerno.. trur jeg! Jeg bare måtte siifra! fordi jeg har virkelig lyst til og starte og blogge igjen. Ossen fikk klarte jeg det? Altså og få hjernerystelse..
Joda, jeg klarer det meste, men denne gangen var det ikke mest min feil. Onkel sin hund er kjempe redd for smell og sånne høye lyder, så hu skulle være hos meg ( jeg var alene hjemme). Jeg skulle bare ut en tur og lufte Hera. Det bor en Sjefer hund rett nede i gata som er veldig bjeffete. Da jeg kom nedi svingen i gata, så begynte den og bjeffe. Den sto ute, bindt i ett band som tydeligvis Sjefer'n klarte og komme seg løs fra. Jeg holdt Hera, Sjefern løp rett mot meg som sto mellom disse to bikkjene. Så Sjefern løp meg ned, og jeg datt rett ned på ryggen..... osv.
Men det gikk veldig bra med alle! Jeg har det Ok, Onkel sin hund har det bra, og Sjefern har det nok Bra! Jeg har bare noen skrubb sår på ryggen og albune, jeg overlever nok! haha!
[er 'litt' dårlig til og forklare, håper du forstår hva som skjedde]


Hera, jentami <3 ilu

-Andrea Ü

7 kommentarer

Helene Nordén

09.aug.2011 kl.23:53

uff da! God bedring!

Anna

09.aug.2011 kl.23:55

å huff.. kanskje sagt det 3 ganger nå med god bedring jentami! og btw, jeg syns at du burde begynne å blogge etter at du har blitt bedre! ;*

Maria

11.aug.2011 kl.21:48

Stakkar deg. Huff, all min medfølelse med deg! :( JEG ELSKER DEG <3<3<3<3<3 DU ER BEST :) <3<3<3<3<3<3<3

Maria

11.aug.2011 kl.21:48

JEG ELSKER DEG, JEG ELSKER DEG KJEMPE MASSE! GO FANTA!! :D
uff da, hjernerystelse er kipt. god bedring. pent bilde!

sv; tusen takk for kommentar på bloggen min, ble litt sen med å svare, men bedre sent enn aldri. Ha en flott sommer videre, så lenge den varer ;D

Susann

18.sep.2011 kl.12:52

Du er dårlig blogger Andrea! :( Haha ;P BLOGG MER!!!!!

Andrea Fanta

18.okt.2011 kl.23:30

Susann:hehe, takk susann! <3 det varmer...

neida, haha! jeg vet jeg er ikke så flink til og blogge (a' <3 blogger når jeg får sikkelig lyst! tror ikke det blogg greine egentlig er helt meg! :-)

Skriv en ny kommentar

Andrea Fanta

Andrea Fanta

13, Skien

~ Andrea Fredriksen ~

hits